Skip to main content

Meijer blijft in Zwartemeer

Rechterhoekspeler Harm Meijer (21) speelt ook volgend seizoen in Zwartemeer voor Hurry-Up.

Advertentie

Voormalig jeugdinternational Meijer heeft zijn aflopende contract in Drenthe met een seizoen verlengd. Samen met Bart Mik bezet de linkspoot bij Hurry-Up de rechterhoekpositie.

Voorbeeld in de regio
Trainer/coach Joop Fiege over het aanblijven van Meijer: “Harm ontwikkelt zich goed en is een echte teamspeler. Daarnaast is hij een voorbeeld voor andere jonge handballers uit onze regio.”

In 2018 kwam Meijer over van Unitas uit Rolde. Met Hurry-Up komt de flankspeler in de lente uit in de HandbalNL League. De Zwartemeerders verloren afgelopen weekend met 27-26 van Aalsmeer en in de aankomende speelronde ontvangt Hurry-Up BENE-Leaguewinnaar LIONS.

Ook teamgenoot van Meijer Brent Riksten heeft een verleden bij Unitas. De Noord-Drentse club speelt op dit moment in de eerste divisie.

Miedema wel, Jaspers nog niet
Eerder verlengden Fiege, Riksten en ook doelman Boris Tot bij de oranje-zwarten. Patrick Miedema komt in de zomer over van HSG Nordhorn-Lingen. Basiskrachten René Jaspers en Erik Blaauw hebben nog altijd geen nieuwe handtekening in Zwartemeer gezet.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie