Skip to main content

Michielsen is al weg bij Quintus: “We werden verrast door het appje”

By 20 februari 2023Competities, Eredivisie, Voorpagina

Fred Michielsen is niet meer de trainer van Quintus. De Heulse eredivisionist moet verder zonder de oefenmeester en roept de selectie vanavond bij elkaar.

Advertentie

Michielsen vertelde zaterdagavond na de stunt op SEW in de kleedkamer aan de groep per direct te stoppen. Eerder was in overleg met het bestuur van Quintus besloten in de zomer uit elkaar te gaan.

Te weinig draagvlak
“Wij wilden dit jaar met Fred afmaken en we werden dan ook verrast door het appje”, reageert voorzitter van Quintus Paul van Vliet. “We gaan kijken of we tot aan het einde van het lopende seizoen iemand aan de staf moeten toevoegen.”

Na gesprekken met de technische mensen van Quintus ervaarde Michielsen te weinig draagvlak door te gaan. Hij reageert: “Na evaluaties met bijvoorbeeld het thuisfront en collegatrainers heb ik daarna besloten alsnog per direct te stoppen. Een beslissing die mij zwaar valt.”

Sillen en Van den Broeck
Van Vliet besluit: “De training van vanavond gaat niet door. We gaan eerst met de groep praten. Morgen neemt de staf, met bijvoorbeeld Dion Sillen en Ruud van den Broeck, de taken van Fred over.”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie