Skip to main content

Nederlandse kraker in BENE-League live op tv

By 20 oktober 2016BENE-league, Voorpagina

Dit weekend staat een Nederlands topduel op het programma in de BENE-League: JMS/Hurry-Up ontvangt zaterdagavond OCI-Lions. De kraker tussen de beste teams van Nederland is live te zien op televisie.

Advertentie

Podium TV zendt het topaffiche live uit. De sportzender is voor Ziggo-klanten te ontvangen op kanaal 35. Daarnaast zal de uitzending online te volgen zijn via de website van Hurry-Up, het Dagblad van het Noorden en Podium TV. De uitzending start om 19:55.

Gat van drie
Koploper Lions (veertien punten) gaat op bezoek in Zuidoost-Drenthe. Met Hurry-Up (elf punten) treft de landskampioen de huidige nummer vier van de grensoverschrijdende competitie. Hurry-Up debuteert in de BENE-League en won onder meer van Volendam, Aalsmeer én titelhouder Hasselt.

https://www.instagram.com/p/BLyV9utDql-/?taken-by=joaojacobramos

Beide ploegen leunen op een topschutter. Waar Tomas Bernatavicius dit weekend voor de oranjehemden negen keer trefzeker was, scoorde Joao Jacob Ramos maar liefst tien keer voor de Limburgers. Saillant detail: Ramos speelde één seizoen voor Hurry-Up. De Portugees keert zaterdagavond terug in sporthal De Eendracht.

Boonstra
Bij de Zwartemeerders is het meespelen van Sjoerd Boonstra uiterst onzeker. De cirkelspeler ging tijdens het uitduel bij Visé BM knock-out. De medische staf van de thuisclub bekijkt de situatie per dag.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie