Skip to main content

Odense Håndbold wint weer, eerste goals Molenaar

De Deense titelhouder Odense Håndbold heeft ook de tweede competitiewedstrijd winnend afgesloten. Tegen København Håndbold werd het 40-28 en namens de gasten maakte landgenoot Kim Molenaar haar eerste treffers.

Advertentie

Al na één helft spelen was duidelijk dat Odense Håndbold de betere partij was (22-17). Namens de oranje-witten scoorden Dione Housheer (zes keer), Bo van Wetering (vijf) en Kelly Vollebregt (twee, foto) allen.

Twee doelpunten
Aan de overkant mocht Molenaar invallen en wist twee keer het net te vinden. De jonge spelmaker, ook goed voor één assist, is in de zomer overgekomen van VOC. Molenaar ligt voor lange tijd vast bij København Håndbold.

Ook een ruime zege voor Nykøbing waar aankoop Estavana Polman nog altijd ontbreekt op het wedstrijdformulier. Tijdens de 32-20 overwinning op Ringkøbing scoorde Nikita van der Vliet vier maal.

Team Esbjerg
Bekerwinnaar Team Esbjerg is van de nul af. Waar de rood-witten in speelronde één in Denemarken verrassend onderuit ging, bleven Nora Mørk en consoren dit weekend overeind. Tegen SonderjyskE werd het 22-26.

Lees ook: Laat getransfereerde Rompen klopt op de deur

Foto: FotoReza

Advertentie