Skip to main content

Oliveo raakt keeperstalent kwijt aan Hellas

De 19-jarige Storm Bolman maakt de transfer van Oliveo naar eredivisionist Hellas uit Den Haag. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

Na een proefperiode in Den Haag kiest het keeperstalent voor de blauw-witten. Bij Hellas gaat Bolman onder Bart Uijtdebroek vallen.

Verdere stappen maken
Bolman over zijn overstap: “Ik heb ook meegetraind met Feyenoord en daar een gesprek gehad. Maar mijn gevoel en de klik met Hellas is beter en dat gaf de doorslag. Bij Hellas speel ik weer samen met Twan Klompé en dat vind ik ook erg leuk.”

Ook Klompé speelde eerder voor Oliveo uit Pijnacker, maar draagt nu het tenue van de Haagse eredivisionist. “Ik wil beter worden en mijn techniek verder ontwikkelen”, vervolgt Bolman. “Dan hoop ik ooit nog in vertegenwoordigende teams te komen. Ik zit bij Hellas bij een topclub in Nederland en de toekomst zal laten zien of ik nog verdere stappen kan maken. Dat zou natuurlijk mooi zijn om nog verder hogerop te kunnen komen.”

Goed postuur
Keeperstrainer Uijtdebroek over de komst van Bolman: “Ik ben blij met deze versterking. Storm heeft het goede postuur voor een keeper; hij is groot, lenig en niet bang. Bovendien is hij bereid om hard te werken en nog veel te leren. Een leuke, rustige gast om mee te werken.”

Lees ook: Driemanschap krijgt technische leiding bij Hellas

Foto: FotoReza

Advertentie