Skip to main content

Ook Boers houdt het voor gezien

Ook Yannick Boers (23) heeft zijn laatste wedstrijd voor degradant Quintus gespeeld. Hij voegt zich bij een rijtje met spelers die in Kwintsheul gaan stoppen.

Advertentie

Boers twijfelde net als een jaar geleden lang, maar heeft toch besloten het voor gezien te houden. De rechteropbouwer kwam in 2018 over van Hercules en debuteerde in het groen-wit van Quintus in de BENE-League.

“Het is even mooi geweest met de verplichtingen in het weekend. Tijd voor andere dingen. Wie weet ga ik het missen”, aldus Boers die een studie in de zorg volgt en onregelmatige werktijden heeft.

Vermakelijke linkerpoot
In Kwintsheul liet Boers zaterdagavond nog maar eens zien een vermakelijke linkerpoot te hebben. Als rechteropbouwer zorgde hij de afgelopen jaren voor veel creativiteit en spektakel in de Heulse schutterslinie.

Naast Boers zijn ook Paul Vis, Ard Vollebregt en Alex Koop door het thuispubliek uit Zuid-Holland uitgezwaaid. Ook trainer/coach Jack van Lier stopt. Geert Hinskens, Evan de Lange en Thimo Axt vertrekken naar finalist Volendam.

Ruben Schelbert
Basiskrachten als Jordan Beukman, Troy Oranje en Jordi van Erp blijven Quintus ondanks de gang naar beneden wel trouw. Net als Hagenezen Rick van Ravesteijn, Dean van Haeren en Marc de Vreede gaan zij onder de nieuwe hoofdtrainer van Quintus werken: de Zwitser Ruben Schelbert.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie