Skip to main content

Op de man af: Steve Pottuijt

Peter Lotman, de bekendste handbalreporter van Zuid – Holland bracht deze week een bezoekje aan Den Hoorn. Op de man af, met Steve Pottuijt:

Advertentie

Naam:Steve Pottuijt.
Geboren:19 april 1989 in Delft.
Woonplaats: Delft.
Sport:Handbal. Ik heb tot mijn twaalfde gevoetbald.
Beroep:  Ik hebde Pabo gedaan en werk op het Pleysier College in Delft in het voortgezet speciaal onderwijs.
Samenwonend: Ik woon al vier jaar lang samen met mijn vriend Tjeu.
Kinderen:We proberen het wel, maar lukt niet zo…
Broers/zussen:  Mijn vader, Arie Pottuijt, en mijn tante hebben gehandbald. Mijn moeder Monique en mijn broers Ian en Mike ook. Mijn oom is trainer geweest. Een echte handbalfamilie dus.
Huisdieren: Een hond, Flynn.
Clubs: DIOS en in de jeugd bij Quintus.
Positie in team: Opbouwrij, maar laatste wedstrijden alleen verdedigend vanwege blessure.
Successen: Ik ben drie keer Nederlands kampioen jeugd geworden, heb de Jan Alma cup gewonnen, de halve finale NHV-beker gehaald, kampioenschappen en promoveren naar eerste divisie waren daarnaast successen.
Mooiste momenten: De winst bij Quintus in de laatste paar seconden voor promotie naar de eerste divisie. Halve finale NHV-beker. Maar het allermooiste is dat ik samen met mijn broers en vader in één team heb mogen spelen.
Dieptepunt: Ik heb dit jaar een blessure opgelopen, waardoor ik moet stoppen aan het einde van het seizoen.
Beste trainer: Mijn vader Arie Pottuijt, maar misschien ben ik een  beetje bevooroordeeld.
Favoriete handballer: Mijn teamgenoten. Wij hebben een fantastisch, gezellig en leuk team, waardoor ik van de sport ben gaan houden.
Favoriete sporter: Sven Kramer, hij is iemand die geen genoegen neemt met minder dan de eerste plek. Topsportmentaliteit, altijd pushen tot het uiterste.
Ambitie: Wij vinden het mooi om reuzendoder te worden genoemd en van de bovenste ploegen te winnen. Promoveren naar de eredivisie zie ik niet gebeuren en dat hoeft ook niet van mij. Als ik stop wil ik trainer worden in het handbal. En verder samen met een groep leuke mensen een zomerkamp organiseren voor kinderen die het niet zo breed hebben.
Geloof/Bijgeloof: Agnostische atheïst.
Favoriete boek:Game of Thrones serie.
Film: Theory of Everything.
Tv-programma: Zondag met Lubach.
Serie: Game of Thrones, One Piece.
Auto:Als het maar vier wielen heeft.
Drank: Een lekker biertje, Karmeliet, Skumkoppe, Malle Babbe.
Favoriete eten:  Italiaans.
Sterke eigenschappen: Daadkrachtig, ruimdenkend en creatief probleem oplossend.
Verbeterpunten: Ik wil nog wel eens te veel hooi op mijn vork nemen en dingen te direct zeggen in alle eerlijkheid.
Belangrijk moment binnenkort:De wedstrijd zondag in onze eigen Ballonhal tegen het Haagse WHC. Een streekderby die altijd veel publiek trekt. Er heerst een grote rivaliteit tussen ons, waarbij wij het meeste als winnaar uit de strijd kwamen. En dat gaat zondag ook gebeuren!
Nieuws van de week: Ik heb me onlangs geërgerd aan dat gedoe rond die woningcorporaties. Over de Maserati van Hubert Möllenkamp. Onvoorstelbaar dat zoiets kan gebeuren in Nederland. Wooncorporaties die geld verdoezelen. Steeds wordt er een plan geschreven voor meer controle, maar telkens gebeurt het weer. Ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren. Hoe die corporaties het geld gaan terugverdienen.

PETER LOTHMAN/AD HAAGSCHE/DELFTSE COURANT
Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Ad

Advertentie

Join the discussion 6 Comments

  • My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  • I intended to draft you one very little remark to finally say thank you once again for all the pretty strategies you’ve featured on this page. This has been so shockingly generous with people like you to grant extensively exactly what a number of us might have distributed for an ebook to get some dough for their own end, precisely seeing that you might have done it in case you desired. The tips as well served like a good way to fully grasp that many people have a similar desire just as my own to learn significantly more related to this condition. I think there are lots of more pleasant times up front for people who read your blog.

  • I do accept as true with all the ideas you have presented in your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are very quick for starters. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

  • Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

  • I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and great user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

  • i frequent hair salons because i always want to keep my hair in top shape..