Skip to main content

Opeens moet Kwiek op zoek: Trainersduo stopt

Het trainersduo Arjan Averink/Olga Assink heeft besloten aan het einde van het lopende seizoen bij eredivisionist Kwiek te stoppen.

Advertentie

Averink (foto) heeft nieuw werk waarna het tweetal de keuze heeft gemaakt na het lopende jaar niet in Raalte door te gaan. Ook bij hun vorige clubs DSVD en De Tukkers trokken Averink en Assink samen de kar.

Vereniging staat als een huis
“Een ieder die ons kent weet dat wij er altijd tweehonderd procent voor gaan. Dat lukt ons nu niet en daar balen we enorm van”, aldus Averink. “De meiden verdienen de volledige aandacht en voorbereiding.”

Zo moet Kwiek opeens op zoek. Voorzitter Michel Rabelink: “Graag hadden we deze samenwerking gecontinueerd, maar we respecteren de keuze van Arjan en Olga. We moeten nu laat in het seizoen op zoek naar een nieuwe trainer of duo. Gelukkig hebben we de vereniging staan als een huis. Ook dit moet goed komen.”

Nog niet klaar
Averink en Assink zijn nog niet klaar bij Kwiek. De ploeg heeft zich geplaatst voor de kampioenspoule. Ook bereikten de rood-zwarten gisteravond de halve finale van de beker.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie