Skip to main content

Oranjedames vanavond live op Ziggo Sport

De openingswedstrijd van de Oranjedames in de Golden League is vanavond vanaf 20:30 te zien op het open kanaal van Ziggo Sport.

Advertentie

Op kanaal 14 kun je inschakelen voor Denemarken – Nederland. Beide teams zijn in voorbereiding op het EK dat in november plaatsvindt.

In Noord-Europa ziet bondscoach Per Johansson zijn groep na een aantal trainingen op Papendal voor het eerst sinds april weer aan het werk. Toen sloot Oranje de EK-kwalificatiefase in Almere tegen Griekenland af.

Polman en Wolfs
Tegen Denemarken is Estavana Polman (foto) voor het eerst in lange tijd weer inzetbaar. Ook heeft Johansson Pipy Wolfs meegenomen naar Denemarken. Zij gaat mogelijk tijdens de Golden League haar debuut voor de A-ploeg maken.

De Golden League is een oefentoernooi dat door de bonden van Denemarken, Noorwegen en Nederland op poten is gezet. Ook de Oranjemannen maken onderdeel uit van de samenwerking en gaan in de toekomst tegen Denemarken en Noorwegen oefenen.

Ook in het weekend
Ziggo Sport zendt ook de andere twee oefenwedstrijd van Oranje op Deense bodem uit. Op zaterdag en zondag (beide keren om 13:30) speelt de formatie van Per Johansson tegen respectievelijk Noorwegen en Zwitserland.

Lees ook: Realisme bij Johansson: “Zijn door alle afwezigen beperkt”

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie