Skip to main content

Prettige start Mijalkovic bij Dynamico

By 14 september 2020Competities, Eredivisie, Voorpagina

Onder de nieuwe hoofdtrainer Vladan Mijalkovic heeft eredivisionist Dynamico, vorig seizoen nog degradatiekandidaat, meteen twee punten gepakt. In De Bloemhof werd Aalsmeer 2 op eigen bodem verslagen: 27-29.

Advertentie

In Oss heeft Mijalkovic het stokje overgenomen van Frans van Erp. De nieuwe hoofdtrainer was ook vorig seizoen actief op eredivisieniveau. Toen als oefenmeester van competitie- en provinciegenoot Tachos uit Waalwijk.

Zondagmiddag liet Mijalkovic met Dynamico meteen van zich horen. Op bezoek bij de opleidingsploeg van landskampioen Aalsmeer bleef de fusieploeg uit Oss en Heesch rechtovereind.

Gevaarlijk dichtbij
Na 10-11 klonk bij 13-16 het rustsignaal. In de tweede helft sloeg Dynamico een gaatje (21-28). In de slotfase kwam Aalsmeer nog gevaarlijk dichtbij, maar voor de Noord-Brabantse gasten klonk op tijd het eindsignaal.

Jesper van Kessel
Aanwinst Jesper van Kessel scoorde in het tenue van Dynamico door het maken van zeven treffers een ruime voldoende. Topschutter aan de zijde van de gasten werd Wout van Iperen met liefst negen goals.

Lees ook: Openingszege voor Quintus, BFC en E&O

Foto: FotoReza

Advertentie