Skip to main content

Review: Mizuno Wave Stealth Neo

By 25 augustus 2020Voorpagina

De Wave Stealth Neo is deze zomer dé blikvanger van Mizuno. Tijd voor een review van de zogenoemde topschoen van het Japanse sportmerk.

Advertentie

De Mizuno Wave Stealth Neo is samen met Mikkel Hansen ontworpen en gemaakt. De Deense international – in clubverband in dienst van PSG uit Frankrijk – speelt net als Oranje-internationals als Kay Smits, Debbie Bont en Larissa Nusser zelf ook op het nieuwste model van het Japanse sportmerk. Een goed begin.

De Wave Stealth Neo, de opvolger van de Wave Stealth die al jaren in de collectie zit, zorgt voor heel veel stabiliteit. Mizuno raadt de schoen dan ook aan voor opbouwspelers. Zowel bij een explosieve zijwaartse beweging als sprong geeft de Wave Stealth Neo de nodige ondersteuning. 

Hoge prijs
Ook op gebied van demping scoort de schoen een ruime voldoende. De Wave Stealth Neo zit comfortabel, waardoor het – zeker voor spelers uit de tweede lijn – een goede koop lijkt. De tijd en aandacht die Mizuno in de schoen heeft gestopt lijkt zich binnen de lijnen terug te betalen.

Het product zit met €149,95 in het hogere prijssegment binnen de collectie van Mizuno. Eenmaal gespaard en afgerekend zit je met de Wave Stealth Neo aan je voet voor een seizoen lang gebakken. 

Op rapport
De blikvanger van Mizuno is verkrijgbaar in een fraaie kleurcombinatie’s. Het stijlvolle witte model wordt versierd door felle kleurtjes. Ook de zwart-goud editie van de Wave Stealth Neo is een opvallende uitgave. 

De Wave Stealth Neo van Mizuno krijgt van de redactie van Handbal Inside een acht. 

Lees ook: Dulfer en Nusser kleuren speciale campagne Mizuno

Advertentie