Skip to main content

Serge Ter Horst vertrekt bij APai/Aristos

Na twee seizoen aan het roer te hebben gestaan vertrekt hoofdtrainer Serge Ter Horst na dit seizoen bij APai/Aristos. De 35 jarige Haarlemmer is tot de conclusie gekomen, dat zowel hijzelf als selectie toe is aan iets nieuws. Daardoor ziet hij het niet zitten om er nog een seizoen als trainer aan vast te plakken.

Advertentie

Ter Horst was vanaf 2012 actief bij de Amsterdammers. Eerst twee jaar als speler en vanaf de zomer van 2014 als hoofdtrainer. Ter Horst: “Een aantal van de jongens ken ik al een stuk langer vanuit mijn tijd als speler bij DSS. Daarvandaan ben ik meeverhuisd naar Aristos. Twee jaar geleden gaf ik te kennen te overwegen om te stoppen als speler in het eerste team. Het bestuur vroeg mij toen of ik interesse had om hoofdtrainer van de herenselectie te worden. Ik heb geen moment spijt van de keuze gehad om dat te gaan doen. Aristos is een erg gezellige club en kent een selectie met veel mogelijkheden. Nu wordt het voor ons allebei tijd voor iets anders. We hebben nog wel wat te doen de rest van dit seizoen. Mijn afscheid wil ik graag een gouden randje geven door via de nacompetitie de promotie terug naar de Eredivisie af te dwingen!”

Zaterdag spelen de Amsterdammers hun eerste wedstrijd in de Play Offs voor promotie naar de Eredivisie. In de Aristoshal ontvangen zij HARO uit Rotterdam. De wedstrijd begint om 20:00 uur

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Advertentie

Join the discussion 2 Comments