Skip to main content

SEW trekt twee twintigers aan

Na Lysanne Huele meldt SEW de komst van nog eens twee jonge speelsters. Zo komt de 20-jarige Dagmar Oude Voshaar (foto) over van competitiegenoot DSVD.

Advertentie

Opbouwspeelster Oude Voshaar was afgelopen seizoen in Deurningen een van de smaakmakers. Bij SEW, dat dit jaar in de top-4 van de eredivisie is geëindigd, hoopt de Overijsselse de volgende stap te zetten.

Veel leren
“Ik heb een goed gevoel bij de groep en de trainers. Ik denk dat ik nog veel van hen kan leren om een nog betere speler te worden. Met mijn inzicht, snelheid en veelzijdigheid hoop ik dat ik een toegevoegde waarde kan zijn binnen dit team”, aldus Oude Voshaar.

Ook leeftijdsgenoot Ashley Jacobs gaat in op het transferverzoek van SEW-hoofdtrainer Michael Vijverberg en sluit in de zomer aan in Nibbixwoud. Zij speelde de afgelopen jaren bij V&L op de rechterhoek.

Drietal stopt
Jacobs over haar overstap naar SEW: “Bij V&L houden we van snel spel en een offensieve dekking. Dit spelletje speelt SEW ook, dus ik hoop die ervaring die ik bij V&L heb opgedaan mee te nemen.”

De blauw-witten sluiten dit weekend het seizoen af tegen Velo. Met de Zuid-Hollanders op bezoek zwaaien Eline Wit, Sharon Noordermeer en Britt Koopman het thuispubliek uit. Het drietal stopt. Bij winst eindigt SEW op plaats drie.

Foto: Herman Zandhuis

Advertentie