Skip to main content

Slotduel Bevo in teken van afscheid Polman

Zonder te spelen heeft Dario Polman vanavond in De Heuf de meeste handen op elkaar gekregen. Na de 38-27 overwinning van Bevo op Houten nam de club ruim de tijd afscheid van de spelmaker te nemen.

Advertentie

In de slotronde van de HandbalNL League speelden Bevo en Houten nergens meer om. De thuisploeg was reeds uitgeschakeld voor de finale en de gasten in het zwart-geel weten al dat ze volgende week met eredivisiekampioen BFC voor het plaatsje in de BENE-League spelen.

Na 12-11 liep Bevo uit. Daan Timmermans scoorde de 18-11. Na 19-12 bleef het verschil tussen de bekerfinalist en Houten groeien.

Viertal vertrekt
Na het laatste fluitsignaal werden Lars van Driel, Arjan Versteijnen en Kobe Serras bedankt. Zij spelen na de zomer voor respectievelijk Volendam, EHV Aue uit Duitsland en het Belgische Hubo Handbal. Het hardst werd er voor Polman geklapt.

De geblesseerde spelmaker stopt na tien seizoenen in het geel-blauw. Naast aanvoerder Niek Jordens, die na de zomer gewoon van de partij is, pakte ook Polman op eigen vloer de microfoon.

Heel veel liefde
“Ik heb alles voor deze club gegeven en vriendschappen voor het leven opgebouwd”, deelde de 31-jarige met het publiek in Panningen. “Ik wens iedereen en vooral de jongens het allerbeste toe. Ik hou van deze club. Bevo, bedankt.”

Lees ook: Dubbelslag Aalsmeer in laatste speelronde van HandbalNL League

Foto: FotoReza

Advertentie