Skip to main content

Smeets doeltreffend bij remise Metz en Team Esbjerg

Het duel in de Champions League tussen Metz en Team Esbjerg is in 31-31 geëindigd. Nieuweling Martine Smeets was in Franse dienst trefzeker in het kampioenenbal.

Advertentie

Na 15-15 bij rust stond in Noord-Frankrijk ook na een uur spelen een gelijke stand op het scorebord. Bij Team Esbjerg wist Estavana Polman liefst negen keer te scoren tegen de formatie van Manu Mayonnade. Ailly Luciano kreeg twee streepjes achter haar naam.

Ook Smeets vond het net in het treffen. De hoekspeelster van Oranje is in januari overgestapt naar Metz Handball. Bij de Franse landskampioen vervangt ze een langdurig geblesseerde positiegenoot.

Snelder en Abbingh
Het onderonsje tussen wereldkampioenen Danick Snelder en Lois Abbingh is gewonnen door laatstgenoemde. Rostov-Don zegevierde in Hongarije. Ferencvaros werd met 31-25 geklopt. Snelder en Abbingh scoorden ieder één keer.

Sloveense gasten
In Montenegro ging Harma van Kreij met RK Krim Mercator in de hoofdfase van de Champions League ten onder tegen Buducnost: 30-28. De Limburgse maakte namens de Sloveense gasten twee doelpunten.

Advertentie

Join the discussion 2 Comments