Skip to main content

Strijd om de Supercup in The Dome in Houten

De wedstrijden om de Supercup zullen in augustus gespeeld gaan worden in de gloednieuwe sporthal The Dome in Houten. Het is voor het eerst dat de wedstrijden tussen de bekerwinnaars en de landskampioenen van het vorige seizoen gespeeld worden in de thuishal van Eredivisionist Alphadeuren/Houten.

Advertentie

Seizoensopening
De Supercup is de traditionele opening van het nieuwe handbalseizoen. Op zondag 28 augustus nemen landskampioen Sercodak/Dalfsen en bekerwinnaar Succes Schoonmaak/VOC het om 14.00 uur tegen elkaar op in The Dome. Om 17.00 uur staat dan de herenwedstrijd op het programma. Welke twee ploegen zullen strijden om de eerste prijs van het seizoen is nog niet bekend, aangezien er dit weekend de beslissende finale om het landskampioenschap gespeeld wordt. Zeker is wel dat de OCI-Lions van de partij zullen zijn in Houten. Zij het als bekerwinnaar of als landskampioen.

Gloednieuwe sporthal
The Dome in Houten is pas sinds december vorig jaar in gebruik. Toen werd de sporthal groots geopend met de eredivisie-wedstrijd Alphadeuren/Houten – E&O. De sporthal wordt gezien als het symbool voor de ambities van de thuisploeg, die hoopt binnen vijf jaar Europees handbal te kunnen spelen in The Dome.

Dome1
Foto’s: HV Houten

Advertentie