Skip to main content

Tweehonderd Turken naar Emmen voor Europees duel

By 9 september 2016september 17th, 2016Buitenland, Geen categorie

Het Europese thuisduel van Hurry-Up in de Challenge Cup wordt gespeeld in de hal van rivaal E&O. Het Turkse Göztepe SK komt op 26 november op bezoek. Het wordt noodgedwongen juichen voor Hurry-Up binnen de Emmer stadsgrenzen.

Advertentie

De thuisbasis van de ploeg uit Zwartemeer werd afgekeurd door de EHF. Zo is er te weinig uitloopruimte achter de doelen en moet het publiek over het veld om bij de tribunes aan de overkant te komen. Hurry-Up vroeg dispensatie aan, maar de Europese federatie gaf daar geen gehoor aan.

Izmir
Zo is de Drentse ploeg gedwongen uit te wijken naar de hal van buur E&O. De arena in Emmen biedt plaats voor meer dan duizend handballiefhebbers. Hurry-Up speelt eerst de uitwedstrijd in badplaats Izmir, alvorens de Turkse opponent afreist naar Zuidoost-Drenthe.

Tweehonderd kaarten
Drenthe kan zich in het laatste weekend van november opmaken voor een Turkse invasie. Er zijn reeds tweehonderd kaarten verkocht aan de harde kern van Göztepe SK. Zo’n drie maand voor het duel. Check hier het bijzondere profiel van de tegenstander van Hurry-Up in de Challenge Cup.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Tina Kolthof

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    838262 994354Thank you for your extremely great details and feedback from you. car dealers san jose 796813