Skip to main content

Vipers haalt opnieuw talentvolle landgenoot

Tamara Haggerty wordt de vijfde Nederlander in dienst bij het HSG Bad Wildungen Vipers van coach Tessa Bremmer. De cirkelloopster komt over van Virto/Quintus.

Advertentie

Zo achtervolgt de 19-jarige Haggerty teamgenoot Rinka Duijndam, die een aantal weken geleden bekend maakte over te stappen naar de Bundesliga-club. Jeugdinternational Haggerty zit doordeweeks aan de Handbal Academie en kent een verleden bij het Noord-Hollandse SEW.

Deens aanbod afgeslagen
Nederlandse coach bij de Vipers Tessa Bremmer is tevreden met de aanwinst. “Tamara is een groot talent op de cirkelpositie”, laat ze weten op de website van de Duitse club. “Ik zie ernaar uit haar bij haar nieuwe stap te ondersteunen. Het is mooi dat ze ondanks andere aanbiedingen, onder meer uit Denemarken, voor ons gekozen heeft”. Haggerty geeft zelf aan een goed gevoel over te hebben gehouden aan de training die ze in februari volgde bij haar gloedjenieuwe club.

Miranda Robben en Anouk Nieuwenweg begroeten na de zomer met Duijndam, Van Rossum en Haggerty drie talentvolle landgenoten. Laatst genoemd drietal hoopt in juli actief voor Jong Oranje op het WK in Rusland.

 

Foto: Paul Vis

Advertentie

Join the discussion 35 Comments