Skip to main content

Vossen gaat stoppen: “De belangrijkste wedstrijden komen er nog aan”

Dylan Vossen (32) heeft besloten aan het einde van het lopende seizoen te stoppen. De Limburger kwam vier jaar geleden bij Sporting Pelt terecht en zal in België voor het laatst binnen de lijnen te zien zijn.

Advertentie

Na jaren bij LIONS en het toenmalige Initia Hasselt tekende Vossen in 2020 bij de BENE-Leagueclub. Door werk en blessures is opbouwer de afgelopen tijd vooral als invaller nuttig voor Sporting Pelt geweest.

Meest geschikte moment
“Ik vergeet nooit dat Sporting mij oppikte op het meest geschikte moment in mijn carrière”, aldus de slimme opbouwer. “Ik wil benadrukken dat het seizoen er nog niet op zit. De belangrijkste wedstrijden van ons seizoen komen er nog aan en ik wil daar zeker mijn steentje aan bijdragen.”

Afgelopen weekend scoorden de rood-witten de eerste twee punten in de strijd om het Belgische landskampioenschap. Vossen: “In schoonheid wil ik afscheid nemen. Ik ga voorlopig ook niet in op aanbiedingen van andere clubs. Het is voor mij goed geweest.”

Drie nieuwelingen
Eerder maakten Nick Deekens (Istres) en Youri Denert (KTSV Eupen) hun vertrek bij Sporting Pelt bekend. Jona Boiten (Hubo Handbal), Rob Schmeits en Bram Kleijkers (LIONS) zijn door de club uit Neerpelt aangetrokken.

Foto: FotoReza

Advertentie