Skip to main content

Week van het Sportplezier!

Dit is de laatste dag om jouw inzending in te sturen! Wat betekent sportplezier voor jouw team? Maak een video (mag met een mobiel) of een foto samen met je teamgenoten met daarin wat sportplezier voor jullie betekent en de 3 leukste inzendingen winnen 10 tickets per team voor de wedstrijd tussen onze Oranjedames en Oostenrijk op 4 juni! Stuur je video of foto voor 2 maart naar redactie@handbal.nl, via Twitter naar Handbal_NL of naar Handbal Nederland. Bekijk hieronder de video!

Advertentie

Na het succes van vorig jaar staat van 5 tot en met 13 maart opnieuw het sportplezier van vooral kinderen centraal in de sportbrede Week van het Sportplezier. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld! Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Er zijn legio mogelijkheden om mee te doen, hieronder een paar ideeën. Natuurlijk kun je ook zelf een mooie actie verzinnen.

Neem-je-vriendje-mee!-training
Meer pret tijdens de training met je vriend(en) én kans op nieuwe jeugdleden.

Ouder-kind training
Praat ouders meteen even bij over spel- en clubregels.

Ontbijtje met het hele team (en eventueel ouders) voor de wedstrijd
De sfeer zit er voor de wedstrijd al lekker in.

Trakteer de tegenstander en of de scheidsrechter(s) na de wedstrijd
Sluit de wedstrijd gezellig samen af.

#sportplezier
Deel je acties en ervaringen met de #sportplezier. De leukste inzendingen worden beloond met een hele plezierige prijs!

Op 20 januari 2016 verscheen er een artikel op onze website over Sportplezier onder ouders en verenigingsmensen. Klik hier voor het artikel.

banner

Advertentie

Join the discussion 4 Comments