Skip to main content

Win je eigen column in het Handbal Inside Magazine!

By 16 februari 2023Voorpagina

Droom je al jaren van een carrière als schrijver, maar ben je nog op zoek naar een podium? Dan is dit misschien je kans. Voor het Handbal Inside Magazine zijn we op zoek naar talentvolle schrijvers met een mening over handbal.

Advertentie

Vaste columnist Jochem de Boer is bezig aan een wereldreis en daarom is de laatste pagina van ons magazine eenmalig vrijgekomen voor nieuw schrijverstalent. Ben jij een handbalgek met een scherpe pen en vind je het leuk om je mening op papier te zetten? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Heb je een uitgesproken mening over de nieuwe regels? Denk je dat we binnen onze sport alles over een andere boeg moeten gooien? Heb je in de kleedkamer altijd het grootste woord als het over handbal gaat? Dan is het een mooi moment om je mening op papier te zetten en zal je column binnenkort misschien wel gelezen worden door meer dan duizend abonnees.

Hoe doe je mee?
Mail je column voor 24 februari naar redactie@handbalinside.nl. De column moet minimaal 500 en maximaal 700 woorden zijn en uiteraard handbalgerelateerd zijn. De winnaar wordt volgend weekend bekendgemaakt. Succes!

Foto: FotoReza

Advertentie