Skip to main content

Wong wil vertragen tegen LIONS

By 18 augustus 2017augustus 20th, 2017Eredivisie, Voorpagina

De voorbereiding is inmiddels drie weken oud voor de heren van FIQAS/Aalsmeer. Over een week moet de ploeg van Bert Bouwer klaar zijn voor de eerste finale van een nog pril seizoen: de Supercup. 

Advertentie

“Op 27 augustus kunnen we zien waar we echt staan”, vertelt Aalsmeer-opbouwer Wai Wong in de aanloop naar het beladen duel tegen regerend landskampioen OCI-LIONS. “Het is de eerste echte wedstrijd van het seizoen en ook direct de eerste finale, dus natuurlijk leven we naar die wedstrijd toe.”

Temporiseren
Over het strijdplan tegen de regerend landskampioen is Wong helder. Het tempo uit de wedstrijd halen zal de kans op een overwinning aanzienlijk vergroten. “Als we normaal 6-tegen-6 kunnen spelen, kunnen we ze pakken. Het zal voor ons een uitdaging worden om de snelle tegenaanval en de fast break eruit te halen. Als dat lukt hebben we een goede kans tegen Lions”, kijkt de spelmaker vooruit.

Aalsmeer staat dit seizoen onder leiding van Bert Bouwer. De oefenmeester zag rechterhoekspeler Robin Boomhouwer terugkeren. Daarnaast bleven Wong, Van Dam en Benghanem de Noord-Hollandse club uit de BENE-League trouw.

Bestel je kaarten! 
De strijd om de Supercup start zondag 27 augustus om 17:00 uur in The Dome in Houten. Kaarten bestellen voor de eerste krachtmeting van het nieuwe handbalseizoen doe je hier!

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie