Skip to main content

Schrijf je in voor het Zaanstreek Pinkstertoernooi!

Na het succes van de afgelopen vier jaren organiseert HV Zaanstreek in 2016 wederom een veldhandbaltoernooi: het HV Zaanstreek Pinkster Toernooi! Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend 2016. Wij nodigen bij deze iedereen uit om aan ons toernooi mee te doen. 

Wanneer? 
Barbecue en feestavond: 14 mei 2016 
Toernooidag: 15 mei 2016 
Je kunt al vanaf vrijdagavond 13 mei op ons terrein terecht! 
 
Waar? 
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden. 
 
Voor wie? 
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij iedereen duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2015-2016 
 
Kosten 
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient 4 weken voor aanvang van het toernooi (uiterlijk 30 april) te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi. 
 
Scheidsrechters 
Wij verzoeken de teams om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Opgave van de te fluiten leeftijdscategorieën is mogelijk. 
 
Overnachting 
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom en de grootte van de plek. Neem hierover gerust contact met ons op.

Advertentie

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar toernooi@hvzaanstreek.nl

Foto: HV Zaanstreek

banner

Advertentie