Skip to main content

Beladen pot in Beek: BFC ontvangt koploper

By 12 november 2021Competities, Eredivisie, Voorpagina

BFC krijgt morgenavond in eigen huis de kans koploper Houten voor het eerst te vloeren. De gasten uit Utrecht zijn nog altijd ongeslagen in de eredivisie.

Advertentie

Met veertien punten uit zeven wedstrijd gaat Houten fier aan kop. Met Dennis Vesters beschikken de geel-zwarten over een van de topschutters in de competitie.

Routine
BFC heeft drie punten minder. Bij een zege in Beek naderen de Limburgers Houten op een punt. BFC leunt op de routine van spelers als Teun Lemmens, Martijn Meijer en Jordi Cremers (foto). Twee laatstgenoemde spelers zijn terug na een succesvolle periode bij het Belgische Achilles Bocholt.

Ook runner-up Aalsmeer 2 en Tachos zullen met een schuin oog naar het treffen in het Zuiden kijken. De reserveploeg, in de midweek onderuit in de beker, uit Noord-Holland gaat gelijktijdig op bezoek bij hekkensluiter EHC.

Brabants onderonsje
Een Brabant onderonsje voor nummer drie op de ranglijst Tachos. In Goirle wordt GHV, dat in het rechterrijtje staat, getroffen. De pas 18-jarige Jelte Hiemstra kijkt uit naar het vervolg van de competitie. Lees meer over de jeugdinternational in Waalwijk.

Programma eredivisie:
BFC – Houten
EHC – Aalsmeer 2
E&O – DFS/Arnhem
V&L – WHC/Hercules
GHV – Tachos
Feyenoord – Havas
Volendam 2 – Dynamico

Foto: FotoReza

Advertentie