Skip to main content

BENE-Leagueclubs openen oefencampagne

BENE-Leagueclubs openen dit weekend de oefencampagne. Over een maand strijden de zes Nederlandse clubs voor de eerste punten van de competitie.

Advertentie

Landskampioen LIONS speelt vanmiddag een trial in België. BENE-Leaguekampioen Achilles Bocholt ontvangt de Limburgers samen met promovendus Izegem.

LIONS begint de trial om 14:00 tegen de thuisploeg. Om 15:45 wordt tegen Izegem, de kampioen van de Belgische eredivisie, gespeeld. Het is de vuurdoop van nieuwe trainer/coach Fred Michielsen.

TV Aldekerk
Runner-up Volendam heeft gisteravond al geoefend. Tijdens de eerste wedstrijd van de Panther Cup verloren de oranje-zwarten nipt van derde Bundesliga-club TV Aldekerk (18-20). Twee oefenwedstrijden werkt Volendam vandaag af.

VfL Eintracht Hagen 2 en HC Gelpe/Strombach wachten. Geert Hinskens heeft dit weekend al de beschikking over Sjors Hoogenberg. De tiener is de vervanger van de plots vertrokken linkerhoek José Pocas.

Advertentie

Pas op donderdag
Ook een oefenduel in Zwartemeer vanmiddag. Hurry-Up neemt het om 16:00 op tegen het Duitse HSG Varel. De pot tegen de Oberliga-club wordt het debuut van trainer/coach Sven Hemmes langs de kant bij de Drenten.

Bevo en Houten zijn later gestart met de voorbereiding en laten zich pas volgende week binnen de lijnen zien. Eerstgenoemde club doet dat donderdagavond in Panningen. Om 20:00 staat de Belgische eredivisionist Houthalen voor de deur.

René Jaspers
Promovendus Houten komt over precies een week op de vloer van Hurry-Up een trial met de thuisploeg en TuS Haren uit Duitsland speelt. Bij laatstgenoemd team staat René Jaspers sinds de zomer onder contract. Zo keert de flankspeler al snel terug in Zwartemeer.

Lees ook: Volendam en Aalsmeer openen tegen elkaar, Hurry-Up ontvangt titelhouder

Advertentie