Skip to main content

Derde ‘Upper’ naar buurman E&O

Daan Molenbroek (nummer 3 op de foto) stapt over van Hurry-Up naar E&O. De 21-jarige opbouwer is de derde speler van de Zwartemeerders die de overstap naar de buurman uit de stad maakt. De grenzen in Drentheland staan wagenwijd open.

Advertentie

Drie jaar geleden maakte Molenbroek de overstap van Donar uit Hengelo naar de Drentse deelnemer aan de BENE-League. Op jonge leeftijd debuteerde de schutter in de eredivisie, waar Joop Fiege de lange Twent meermaals posteerde in het hart van de defensie. De meeste minuten maakte Molenbroek in het reserveteam, dat dit seizoen acteerde in de eerste divisie.

Molenbroek wordt in Emmen herenigd met jongere broer Cas, die dit seizoen met een aantal minuten debuteerde in de eredivisie. Beide Twentenaren gaan strijden voor een plaats in het eredivisie-team van hoofdcoach Edwin Kippers.

Drukte van jewelste
Teamgenoten Wehkamp en Grouwe gingen de jonge speler uit Hengelo voor. Het is een drukte van jewelste op het pad dat de spelers bewandelen. Cirkelloper Sjoerd Boonstra maakt de omgekeerde transfer: de voormalig jeugdinternational verruilt het groen voor het oranje van de rivaal uit het dorp.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Paul Vis

Advertentie

Join the discussion 49 Comments