Skip to main content

Geniet als handballiefhebber van Roland Garros

Zondagmiddag mogen we live op tv genieten van de laatste handbalfinale van het seizoen. Tenminste, als het een beetje meezit. Het is namelijk ook dé dag van de mannenfinale van Roland Garros. Voor het geval dat we tijdens Lions-Bevo mogen genieten van een lange voorbeschouwing van het Franse tennisspektakel: een hulpmiddeltje om ook als handballiefhebber te genieten van Roland Garros.

Advertentie

Aangezien de lijn tussen handballers en tennissers bij Studio Sport flinterdun is: een lijstje met look-a-likes. Wij zien het verschil tussen de sporters van verschillende disciplines ook niet. Met de vriendelijke groeten en een knipoog van Handbal Inside.

NaamloosKeeper Van den Beucken en ’s werelds beste tennisser moeten wel naar dezelfde kapper gaan. Absurd!

Naamloos2Dat een Portugees en een Fransman zoveel op elkaar konden lijken. NOS, wij zien het verschil ook niet. Don’t worry.

Naamloos3Een draaibal van Jerry of een dropshot van Tsonga: who cares!

HansenBorg          Topscoorder van de Champions League of een eigen onderbroekenmerk? Wat maakt het eigenlijk uit?

HinskensFedererAls we dan toch bezig zijn met uitstapjes buiten de Limburgse finale: Volendammer Hinskens staat bekend om zijn geweldige backhand.

Advertentie

AdamsMurrayMet 300 kilometer per uur gooien of smashen, Jasper Murray kan het allebei. Ace!

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.34.44Weer terug naar de finale. Tennis op het centre court in Parijs of bij een talententeam voor handballers. Poteetoo, potaatoo.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.46.38Een uitstekende rechterhoek zijn, of juist uitstekend in de rechterhoek van de baan zijn. Twee druppels water! Een vergissing is snel gemaakt.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 15.37.57De een al even gestopt, de ander gaat stoppen: Martin Verkerk en Matthijs Vink. De een links, de ander rechts. Maak dat zelf maar lekker uit.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 15.05.26

Tot slot: volgens ons moeten de Van-den-Beuckentjes gewoon lekker gaan tennissen. Of gaan handballen. Wat is het nou? Als de Australische Tomic eens een keertje geen zin heeft in Wimbledon, moet hij de hoekspeler van Bevo bellen!
Advertentie

Join the discussion 33 Comments