Skip to main content

Goednieuwsshow bij Bevo: Cruciale uitzege en contractverlengingen

Het gaat BENE-Leagueploeg Bevo voor de wind. Niet alleen wonnen de Noord-Limburgers gisteravond met 34-36 van concurrent Hubo Handbal, ook heeft de club zes sterkhouders voor na de zomer vastgelegd.

Advertentie

In België werd de aanstaande ploeg van rechteropbouwer van Bevo Kobe Serras na 13-17 halverwege geklopt. Met vijftien goals had Joris Gillé (foto) een aanzienlijk aandeel in de belangrijke uitzege.

Gillé, Van Dijk en Jordens
De Belgisch international heeft Bevo zijn woord gegeven en de cirkelspeler zal ook volgend seizoen in het geel-blauw spelen. Ook is Bevo erin geslaagd linkeropbouwer Destin van Dijk, overgekomen van Aalsmeer, binnenboord te houden.

Verder hebben Luuk Santing, Niek Jordens, Melle van Katwijk – op de weg terug van een zware blessure – en Daan Timmermans in Panningen verlengd. Naast het vertrek van Serras moet Bevo tevens verder zonder Dario Polman, want de middenopbouwer gaat na dit seizoen stoppen.

Bonuspunt
Door de winst op Hubo Handbal blijft Bevo achtste in de BENE-League en zo op koers voor een bonuspunt in de HandbalNL League. Bovendien is de ploeg van Hans van Dijk nog actief in het bekertoernooi. Aanstaande dinsdagavond gaat Bevo voor een finaleplaats op bezoek bij LIONS.

Lees ook: Aalsmeer gaat over Volendam heen, ook LIONS in top-4
En ook: Onaangekondigde terugkeer van Rijsdijk zorgt voor ommekeer in Zwartemeer

Foto: FotoReza

Advertentie