Skip to main content

Handbal Inside official mediapartner Supercup 2016

Handbal Inside is met ingang van heden official mediapartner van de Supercup 2016. Het mediapartnership tussen Handbal Inside en de organisatie van de Supercup heeft tot doel de interesse voor het handbalevenement een extra impuls te geven.

De Supercup wordt dit jaar op 28 augustus gespeeld in The Dome in Houten onder auspiciën van het NHV. Inspirator en stimulator van tophandbal in Houten en directeur van de The Dome Dick Jacobs vertelt. “Wij zijn als Handbal Houten ontzettend trots op onze eigen sporthal en daar willen wij dan ook graag mooie evenementen in organiseren. De Supercup 2016 is er daar één van”.

Advertentie

“We willen de Supercup nog beter in de markt zetten”

John de Bie, die verantwoordelijk is voor de marketing van het evenement, voegt daaraan toe; “De Supercup is een prachtig evenement, dat we dit jaar als organisatie nog beter in de markt willen zetten. Een samenwerking met Handbal Inside als groot handbalmedium in Nederland lag in die zin dan ook voor de hand.”

Supercup 2016
Bij de dames zal de strijd om de Supercup dit jaar gaan tussen bekerwinnaar Succes Schoonmaak/VOC en landskampioen Sercodak/Dalfsen. Bij de heren neemt OCI-Lions het op tegen verliezend bekerfinalist FIQAS/Aalsmeer, omdat de Limburgers zowel de beker als de landstitel in de wacht sleepten. Rondom de twee wedstrijden zullen ook de nodige activiteiten georganiseerd worden. Zo zullen de Oranje beachhandbalsters, die op het EK in Portugal goud wonnen, worden gehuldigd en wordt er een clinic voor de jeugd georganiseerd.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Supercup is inmiddels van start gegaan en bijna de helft van de kaarten is al verkocht. Kaarten bestellen kan via de website van de Supercup 2016.

Foto: FotoReza & Jaap van der Pijll, Handbalfoto.nlAdvertentie