Skip to main content

Handballers voorkomen ramp tijdens vlucht

By 7 december 2015Geen categorie

De handballers van het Servische RK Vojvodina beleefden angstige momenten op de terugvlucht van hun Champions League wedstrijd tegen FC Porto (15-37).
Op de vlucht van Frankfurt naar Belgrado probeerde een passagier uit Jordanië de deur van de nooduitgang te openen. Samen met de leden van de Lufthansa-crew konden de assistent-trainer Milan Mirkovic en opbouwer Alexey Rastvortsev de man stoppen en tot aan de landing in bedwang houden.

Advertentie

”De man gedroeg zich meteen al raar. Hij ging op de verkeerde plek zitten en ik heb hem maar gevraagd of alles wel goed met hem ging. Daarna ging hij bij de nooduitgang zitten en probeerde meermaals de deur te openen”, aldus Mirkovic tegen de krant Alo! “We kregen van de crew handboeien voor de zekerheid. Toen we geland waren kwam de politie en nam hem mee.”

Volgens Bild zou de verwarde man meerdere malen gezegd hebben dat hij de passagiers ‘allemaal naar Allah zou willen brengen.’ Dit werd bevestigd door een passagier: ”Ik heb hem toen beloofd dat ik hem mee zou nemen naar de Panveco-brug in Belgrado, zodat hij daar de kans zou krijgen om zelf op reis te gaan als hij dat wilde.”

Foto: FotoReza

Advertentie