Skip to main content

Schrijf je nu in voor het handbalzomerkamp 2016!

By 1 februari 2016Geen categorie

Van 22 tot en met 26 augustus 2016 (week 34) vindt op het CIOS Arnhem voor de zevende keer het Handbalzomerkamp plaats. Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren.

Advertentie
poster

Klik op de afbeelding om de Handbalzomerkamp poster te bekijken!

Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld beachhandbal.

Elk jaar worden er ook toptrainers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Zo hebben de afgelopen jaren bijvoorbeeld Henk Groener, Klauss Feldmann, Robert Nijdam, Joop Fiege, Martin Vlijm, Oranje U21 en diverse topspelers gasttrainingen verzorgd.

Het kamp is bedoeld voor spelers tussen de 12 en 16 jaar oud en kost slechts €85,- per persoon voor de hele week!!

De organisatie ligt in handen van het CIOS, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. CIOS-studenten zullen de deelnemers de hele week begeleiden.

De accommodatie van het CIOS leent zich perfect voor dit kamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het beachhandbalveld vlak achter de sporthal. Van de donderdag op de vrijdag zullen alle deelnemers overnachten in de DOJO van het CIOS.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Daar staat o.a. een paar leuke filmpjes die een prima indruk geven van het kamp. Ook is er een Facebookpagina van het handbal zomerkamp waarop de informatie gedeeld wordt.

Actieszonderrand

Advertentie

Join the discussion 3 Comments

  • Read Here schreef:

    very easy to understand explanation. fits me perfectly. from now on I will be your fan

  • Click More schreef:

    I am very interested when reading your article. Oh yes, I also made an article, please visit.

  • Visa Angola schreef:

    I think that what you said was very logical. But, think about this, what if you were to create a awesome title? I am not saying your content isn’t solid., however suppose you added something that makes people desire more? I mean BLOG_TITLE is a little vanilla. You should peek at Yahoo’s front page and note how they create news titles to grab viewers interested. You might add a related video or a related picture or two to get readers excited about what you’ve got to say. In my opinion, it would make your blog a little bit more interesting.|