Skip to main content

Jeugdige Kolthof naar ambitieus DSVD

DVSD verwelkomt na Priscilla ter Elst opnieuw een speelster van DOS: Kelly Kolthof. De jeugdigde opbouwspeelster kiest voor het ambitieuze verhaal van de eerste divisionist uit Overijssel.

Advertentie

De 18-jarige schutter maakte de afgelopen twee seizoenen minuten voor DOS in de eredivisie. Nadat bekend werd dat de ploeg uit Emmer-Compascuum drie stappen terug zou doen, nam Kolthof ruim de tijd bij het kiezen van een nieuwe club. Uiteindelijk volgt ze teamgenoten Rob Fiege en Priscilla ter Elst naar de club uit Deurningen.

Fiege technisch manager
DOS nam Kolthof op jonge leeftijd over van buur E&O. De club uit Emmen probeerde Kolthof de afgelopen weken te verleiden tot een terugkeer, maar de kleine schutter kiest voor het avontuur in Twente. Bij DSVD staat Herman Keppels aan het roer, terwijl Fiege als technisch manager gaat fungeren.

DSVD greep afgelopen seizoen net naast promotie naar de eredivisie. De Overijsselse ploeg moest in de nacompetitie haar meerdere erkennen in VZV. De nieuwe club van Kolthof is na de zomer gebrand op promotie naar het hoogste niveau van Nederland.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Tina KolthofAdvertentie