Skip to main content

Klepke en Luiten nieuwe jeugdtrainers VENÉCO VELO

Naast hoofdtrainer Bart de Koning heeft VENÉCO VELO komend seizoen Jos Klepke en Marjolein Luijten-Van der Tas als nieuwe eindverantwoordelijke voor respectievelijk de B- en A-jeugd aangetrokken.

Advertentie

VENÉCO VELO is verheugd en trots met de keuze van beide trainers om het spel van de jeugd van de vereniging verder te ontwikkelen en ziet dit als een bevestiging van het door haar ingezette technisch beleid. Samen met de nieuw aangetrokken trainers bouwt VENÉCO VELO verder aan de kwaliteit van het handbal waarin aantrekkelijkheid en plezier centraal staan.

Jos Klepke
Jos Klepke zal komend seizoen de A-jeugd van VENÉCO VELO onder zijn hoede gaan nemen als trainer/coach. Het afgelopen seizoen heeft Klepke even een jaar rust genomen nadat hij twee jaar de damesselectie van VENÉCO VELO onder zijn hoede heeft gehad. Hiervoor was hij trainer van de NHV Youth in Papendal en van 2010 tot en met 2012 hoofdtrainer van Quintus. In 2011 werd Klepke uitgeroepen tot Coach van het jaar door het Nederlands Handbal Verbond.

Marjolein Luijten-Van der Tas
Marjolein Luijten-Van der Tas zal na de zomerstop de B-jeugd van VENÉCO VELO onder haar hoede nemen als trainer. De nieuwbakken trainster is al ruim vijfentwintig jaar trainster en heeft in 1990 haar HTA-diploma behaald en haar HT4 diploma in 2012. Van der Tas heeft een aantal jaar de jeugd van DWS getraind. Verder heeft ze ook de dames en heren van de Zuid-Holland selectie onder haar hoede gehad.Advertentie