Skip to main content

Livestream: Beide bekerfinales op HandbalNL.tv

Beide bekerfinales zijn vanmiddag te zien op het videoplatform van het NHV. Dat is HandbalNL.tv.

Advertentie

Om 13:30 komen HandbaL Venlo en VOC op de vloer in Almere. Het Topsportcentrum is op Hemelvaartsdag traditiegetrouw het strijdtoneel van de bekerfinale.

Tijdens de laatste eindstrijd in 2019 verloor HandbaL Venlo van Quintus. Vier jaar later zijn de Limburgers een landstitel rijker. VOC meldde zich in 2018 voor het laatst in de bekerfinale en versloeg Quintus.

Rachel de Haze
Toen stond de huidige hoofdtrainer van de Amsterdammers nog binnen de lijnen. Rachel de Haze heeft bij VOC verlengd en speelt naast de bekerfinale met de groen-zwarten ook om de landstitel. Zaterdagavond wacht HandbaL Venlo voor de tweede keer deze week.

Advertentie

Volendam en Hurry-Up openen om 16:00 het gevecht om de eerste hoofdprijs van het seizoen. Waar de Noord-Hollanders de beker al acht keer in ontvangst namen, waaronder in 2019 ten koste van LIONS, is de aanwezigheid in Almere voor de Zwartemeerders specialer.

Laatste keer: 30-32
De Drentse BENE-Leagueploeg stond pas één keer vaker in de bekerfinale. In 2011 werd rivaal met 25-27 over de knie gelegd. Enkele weken geleden speelden Hurry-Up en Volendam voor het laatst tegen elkaar en toen werd het 30-32 voor de mannen van Geert Hinskens.

Beide partijen zijn vanmiddag online te zien. Het commentaar bij de livestream is van redactielid van Handbal Inside Stijn Steenhuis.

Lees ook: Amsen over eerste bekerfinale: “De ervaring van toen neem ik mee”
En ook: “Als we winnen zou het een perfect slotstuk zijn”

Foto: FotoReza

Advertentie