OCI-Lions hebben geen schijn van kans tegen Göppingen

By 21 februari 2016Geen categorie

De OCI-Lions zijn er vanavond niet in geslaagd te stunten in de groepsfase van de EHF Cup. De Limburgers hadden geen schijn van kans in de uitwedstrijd tegen het Duitse Göppingen: 40-20.

Advertentie

De Lions begonnen, na de goede wedstrijd tegen Nantes, vol vertrouwen aan de wedstrijd. Helaas was het al snel duidelijk dat er niks te halen viel in Duitsland. Göppingen speelde geconcentreerd en de Duitsers straften de Limburgse fouten genadeloos af. Binnen no-time stond het 8-2 en moest Monique Tijsterman al naar een time-out grijpen. Dat had weinig effect. Door twee doelpunten van Rob Schmeits kwamen de Lions nog wel terug tot 13-7, maar nog dichterbij konden de Limburgers niet komen. De ruststand was 22-10.

In de tweede helft konden de Lions de schade niet echt meer beperken. Göppingen liet zien waarom het in de sterkste competitie van de wereld speelt en liep meteen na rust al uit tot 29-12. Daarna konden de Lions zich nog enigszins herstellen maar in de buurt van de Duitsers kwamen ze niet meer. De eindstand was 40-20.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion 9 Comments