Skip to main content

Oranje kan in Sittard rekenen op Bevo Tifosi

Een eenvoudige opgave zal het zeker niet worden voor onze Oranjeheren: aanstaande woensdag in de Fitland XL in Sittard. De formatie van Joop Fiege zal een 27 – 21 achterstand moeten wegwerken tegen handbalgrootmacht Polen om aanspraak te maken op deelname aan het WK in 2017. Daarbij zal Oranje zich in ieder geval gesteund voelen door de Bevo Tifosi, zo maakte de harde kern van verliezend finalist Targos Bevo zelf bekend via hun Facebook

Advertentie

De Bevo Tifosi haalde de afgelopen weken geregeld het nieuws na hun optredens tijdens de best-of-three tussen OCI-Lions en Targos Bevo. Voor het eerst maakte handballend Nederland op grote schaal kennis met een dergelijke supportersgroep. Zeker in het begin konden de Tifosi dan ook op de nodige weerstand rekenen. Echter verliepen alle wedstrijden waar de supportersgroep aanwezig was zonder incidenten. Het kwam voor de Bevo Tifosi dan ook niet geheel onverwacht dat ze plotseling een uitnodiging ontvingen van de Nederlandse handbalheren!

Whatsappje van Toon
“Ik kreeg een whatsappje van international Toon Leenders, die ook bij Bevo speelt. Hij vroeg of wij als Bevo Tifosi niet voor wat leven in de brouwerij konden zorgen aankomende woensdag tegen Polen. Ik ben toen direct gaan rondkijken en we hebben inmiddels een leuk groepje bij elkaar gekregen”, aldus Tifosi-leider Myron Smits.

Het allesbeslissende duel tussen Nederland en Polen start aanstaande woensdag om 19:30 uur in de Fitland XL in Sittard. Voor het duel zijn nog kaarten te koop. Kaarten bestellen kan hier! 

Foto: FotoReza 

 

Advertentie

Join the discussion One Comment