Skip to main content

Team van de maand Oktober

By 28 oktober 2015Geen categorie

Aan het eind van iedere maand kiest de redactie van Handbal Inside zeven mensen die deze maand iets positiefs hebben betekend voor het Nederlands handbal. Het team van de maand Oktober bestaat uit:

Advertentie

– Ruud van de Broeck.
Bracht een eigen keeperstraining DVD op de markt, met gastrollen van verschillende (oud-)topkeepers. Dan verdien je een plekje in het team van de maand.

-Luc Steins
Het wonderkind van de OCI/Lions is terug na een lange en vervelende blessure. Het Nederlands team komt nog de vroeg voor de razendsnelle Steins, maar we zijn blij dat hij weer op de velden te bewonderen is.

-Bartek Konitz
Werd deze maand voor het eerst geselecteerd voor de Poolse nationale ploeg. Hoewel het natuurlijk jammer is dat Konitz niet meer voor Nederland uitkomt is de uitverkiezing voor zo’n topland natuurlijk een mooie prestatie.

Advertentie

-Lois Abbingh
Werd gekozen tot beste speelster van de eerste ronde in de Champions League. Need we say more?

-Joop Fiege
De bondscoach van het Nederlands herenteam greep in een bloemenvaas en scheurde een aantal pezen in zijn hand af. Wij vinden dat hij daarom wel een steuntje in de rug kan gebruiken voor deze belangrijke interland week.

-Nycke Groot
Werd deze maand gekozen in het Champions League team van vorig seizoen door alle coaches. Dan hoor je natuurlijk ook in het team van de maand.

-Monique Tijsterman
Verloor in oktober geen enkele wedstrijd en staat met haar team bovenaan in de Beneleague. De Lions denderen door!

teamvdmaandoktober

Advertentie

Join the discussion 7 Comments