Skip to main content

Titelhouder LIONS kan koploper tot op een punt naderen

By 21 december 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Titelhouder LIONS kan aan het eind van 2022 BENE-Leaguekoploper Achilles Bocholt vanavond tot op één punt naderen.

Advertentie

In de midweekse speelronde in de topcompetitie van Nederland en België moet de huidige runner-up om 20:15 op bezoek bij Hubo Handbal. De thuisploeg, gecoacht door landgenoot Peter Portengen, is in de race om het vierde ticket voor het finaleweekend van de BENE-League.

Nog zes wedstrijden
Met nog zes wedstrijden kan LIONS een plaats bij de Final4 al bijna niet meer ontgaan. Het gat met lijstaanvoerder Achilles Bocholt is drie punten. Doordat de Belgen morgenavond pas in de baan komen, kan LIONS vanavond heel dichtbij komen.

De andere partij van vanavond in speelronde zeventien is KTSV Eupen – Visé (20:15). In Volendam en Zwartemeer zal met veel interesse gekeken worden naar het treffen over de grens, want de gasten uit Wezet staan de grootste concurrent van Volendam en Hurry-Up om plaats vier.

Bartosz Kedziora
Voor Bartosz Kedziora zal het een bijzondere wedstrijd worden. In Visé treft de aanstaande WK-ganger zijn vorige werkgever. Afgelopen lente gidste Kedziora, ook in Eupen belangrijk op de midden, Visé naar het Belgisch kampioenschap.

Lees ook: Bevo krijgt eindelijk tijd te helen
En ook: Voor even staat Hurry-Up vierde

Foto: FotoReza

Advertentie