Skip to main content

Bos volgt trainer naar TuS Haren

Kevin Bos gaat z’n geluk over de grens beproeven. De hoekspeler van Hurry-Up 2 volgt hoofdtrainer Martin de Hoop naar het Duitse TuS Haren, dat uitkomt in de Verbandsliga.

Advertentie

Eerder werd bekend dat Bos z’n contract bij de Drentse club had verlengd. Door dat contract kan met transfer een scheur. Na een proeftraining bij de club aan de grens met Nederland besloot Bos het avontuur in een nieuwe competitie aan te gaan. Bij TuS Haren gaat Bos opnieuw samenwerken met Martin de Hoop. Coach en speler promoveerden eerder samen met DOS naar de tweede divisie en maakten dit seizoen een prima jaar door in de eerste divisie met Hurry-Up 2.

Situatie reserveteam nijpend
De Hoop hoopte tevens linkspoot Dennis Niemeyer te verleiden over te stappen naar de club uit Haren. Echter heeft de 23-jarige hoekspeler van hoofdklasser HVC besloten de club uit Barger-Compascuum trouw te blijven.

Met het vertrek van Bos wordt de situatie bij het reserveteam van de kersverse deelnemer aan de BENE-League nijpend. Een handje vol spelers vertrok naar DOS, terwijl toptalenten pasten voor een nieuw jaar bij de Zwartemeerse club. Molenbroek, Wehkamp en Grouwe maakten de gevoelige overstap naar E&O.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: Hurry-UpAdvertentie

Join the discussion 78 Comments