Skip to main content

Bevo strikt international

Quinten Colman komt Targos/Bevo versterken. De 20-jarige opbouwspeler heeft meerdere interlands voor België achter zijn naam staan.

Advertentie

Colman komt over van Sasja Antwerpen. Na Dario Polman en Niels Poot is de Belg het derde nieuwe gezicht in Panningen. Nick de Kuyper (Callant Tongeren), Toon Leenders (HSG Nordhorn-Lingen) en Bram Knippenbergh verlaten de Noord-Limburgse club.

Scorend vermogen
“Zijn specifieke kwaliteiten in het hart van de defensie en zijn scorend vermogen waren voor ons de redenen om hem te benaderen”, verklaart technisch manager Danny van Katwijk. “Hoewel Quinten Colman uit meerdere clubs uit de BENE-League kon kiezen, heeft hij voor Bevo gekozen, omdat het trainingsprogramma en de aanpak hem de meeste kans bieden om zijn ambities waar te maken.”

Vrijdag maakte Bevo bekend dat, na Markus Hammerschmidt, doelman Bram van Grunsven na de zomer te bewonderen is in De Heuf. De imposante sluitpost gaat zijn vijfde seizoen bij Bevo in.

Opvolger
Wie de nieuwe trainer van de blauw-gelen wordt, is nog niet bekend. De naam van Pim Rietbroek gonst al enige tijd rond. De club hoopt zo snel mogelijk een opvolger voor Harold Nusser te presenteren.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie