Handjevol stunts in tweede bekerronde

0

De regiofinalisten in de bekercompetitie zijn bekend. In de midweek sneuvelden een aantal favorieten in de tweede ronde van de beker. Zo kan een afdelingsploeg de achtste finale ruiken.

FIQAS/Aalsmeer 3 was verantwoordelijk voor de uitschakeling van de koploper van de eredivisie: Stipt Payroll/Houten. In de bloemenstad zegevierde de eerste divisionist met 25-22. Zo kan de focus bij de Utrechtse formatie op de competitie.

Cabezota
Met Apollo, UGHV en Cabezota kent het bekertoernooi respectievelijk twee hoofdklassers en zélfs een afdelingsploeg. Apollo uit Son wipte in eigen huis na verlenging provinciegenoot Olympia ’89 uit het toernooi. Studentenclub Cabezota uit Enschede versloeg het twee klassen hoger spelende Donar (25-23). Voor de tweede divisionist uit Hengelo rest de strijd om lijfsbehoud.

Januari
Def-Fire/Aristos, Aalsmeer 2, Red-Rag/Tachos, Smezo/BFC en Carbooter Group/HandbaL Venlo maakten geen fout. De eredivisionisten gaan in januari in verschillende regiofinales strijden voor een plaats bij de laatste zestien. De winnaars voegen zich bij de tien beschermde ploegen uit de BENE-League en eredivisie.

Alle regiofinalisten op een rijtje: Cabezota, Unitas, UGHV, Hastu, Aalsmeer 3, Aristos, HVV’70, Apollo, HandbaL Venlo, BFC, Aalsmeer 2, Tachos.

Beschermde achtste finalisten: LIONS, Bevo, Hurry-Up, Volendam, Aalsmeer, Quintus, E&O, LIONS 2, DFS Arnhem, Hellas.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here