Skip to main content

LIONS en Bevo houden Nederlandse eer hoog

By 24 februari 2020BENE-league, Voorpagina

LIONS en Bevo zijn hard op weg de Final4 van de BENE-League te halen. Daarmee houden de Limburgse clubs de Nederlandse eer in de grensoverschrijdende topcompetitie hoog.

Advertentie

Bevo maakte zaterdagavond in eigen huis korte metten met degradatiekandidaat Houten. Na 18-8 werd het 37-21. Daarmee staat Bevo nog altijd derde met 30 punten en lonkt het finaleweekend.

Met zeven treffers werd Belgisch jeugdinternational Kobe Serras de topschutter van het treffen in Panningen. Jongeling Jordin van Berlo, goed voor vier doelpunten, werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Namens Houten maakten Sonni de Jonge en Thies Berendsen ieder vijf doelpunten.

Jasper Adams
LIONS deelde in Sittard de punten met belager Visé. Na 16-17 voor de Belgen kon LIONS in de slotfase en gaatje (31-33) niet verdedigen. De partij in de BENE-League eindigde in 34-34. Jasper Adams en Sergio Rola van Visé waren beide goed voor acht treffers.

Voorsprong
Door de remise ziet de formatie van Christopher Jauernik Bevo op gelijke hoogte komen. Met nog twee duels te gaan is de voorsprong op nummers vier en vijf, respectievelijk Visé en Sporting Pelt, drie punten. Titelhouder Achilles Bocholt is al twee weken zeker van de eerste plaats.

Lees ook: Aalsmeer sorteert voor op play-offplek

Foto: FotoReza

Advertentie