Skip to main content

Volendam houdt hoop op Final4

By 21 februari 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

Met nog vier speelrondes te gaan in de BENE-League is titelhouder Achilles Bocholt zeker van de Final4. Vier teams waaronder nummer vijf Volendam strijden om de andere drie tickets.

Advertentie

Ook LIONS, Sporting Pelt – dat na 25-23 achter in Zwartemeer met 27-29 wist te winnen van Hurry-Up – en Aalsmeer staan er goed voor. Alleen Volendam kan zich er nog tussen wringen.

Tim Roefs
Afgelopen zaterdagavond hielden de oranjehemden de droom levend, door over de grens in België terug te komen van een achterstand. Bij 26-23 leek de zege voor thuisploeg Initia Hasselt.

In de laatste tien minuten wist Volendam de partij alsnog te kantelen: 30-31. Tegen Initia Hasselt was Tim Roefs goed voor zes goals, EK-ganger Florent Bourget prikte vijf keer raak. Zo staat de formatie van Mark Ortega op 23 punten.

Nog vier wedstrijden
Het gat met nummer vier Aalsmeer is vier punten. Volendam speelt nog tegen AtomiX, Hurry-Up, Sporting Pelt en Achilles Bocholt. Aalsmeer komt alleen nog maar Belgische opponenten tegen: Tongeren, Achilles Bocholt (beide uit) en AtomiX.

Lees ook: Aalsmeer en LIONS delen punten

Foto: FotoReza

Advertentie