Aristos Amsterdam wil breken met ‘bier-imago’

0
Kevin Kreuger

Het roer gaat om bij eredivisionist Aristos. Dat liet de beruchte cultclub vandaag weten in een persbericht. De Amsterdammers willen in de aankomende jaren een meer duurzamere invulling geven aan hun beleid: “We willen breken met ons bier-imago.”

“We hebben de laatste jaren een snelle opmars gemaakt in handballend Nederland. Dat hebben we op een eigenzinnige wijze gedaan en daar zijn we uiteraard ook trots op. Toch is nu tijd om onze pijlen meer te richten op de lange termijn”, vertelt voorzitter Jaimy Brandenburg. “Het idee leeft bij veel mensen dat niks hier serieus is. In deze beeldvorming hebben de Aristos Ultras een belangrijke bijdrage geleverd en daar waren wij als bestuur lang niet altijd even blij mee. We gaan binnenkort dan ook met hen in gesprek om hierover goede afspraken te maken.”

Strategie
Al vanaf 2010 is er bij Aristos gewerkt om een plaats te verwerven in de Nederlandse handbaltop. Het technisch beleid van de club richt zich op het aantrekken van talentvolle handballers die om uiteenlopende redenen niet meer dan twee of drie keer per week willen trainen, maar wel op hoog niveau willen uitkomen.

“iedereen weet wie wij zijn”

“De strategie die wij in 2010 hebben gekozen heeft ons ontzettend veel goeds gebracht. We hebben er onze plaats in de eredivisie aan te danken en het feit dat iedereen weet wie wij zijn. Dat begint alleen nu in de beeldvorming wel een beetje door te slaan”, besluit Brandenburg.

Nieuw beleid
Aristos komt snel met een herziend beleidsplan naar buiten. Deze zal in mei worden voorgelegd aan de leden van de geel/blauwen tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here