Bevo schuift op, Ramos inspireert LIONS

By 10 februari 2020BENE-league, Voorpagina

Bevo is door een duidelijke overwinning op Hurry-Up opgeschoven naar de derde plaats in de BENE-League. Bij LIONS-AtomiX blonk de teruggekeerde Joao Jacob Ramos uit.

In Panningen legde Bevo voor rust de basis van de thuiszege op Hurry-Up. Bij 18-13 klonk het rustsignaal. Het treffen eindigde na 32-23 in 32-26.

Na rust was doelman Arjan Versteijnen in vorm. Aan de overkant waren Niek Jordens (6) en Jeroen van den Beucken (5) verantwoordelijk voor het meeste gevaar voor het Drentse doel. Namens Hurry-Up kreeg Sjoerd Boonstra zeven streepjes achter zijn naam.

Tien treffers
LIONS blijft door een overwinning op hekkensluiter AtomiX tweede in de BENE-League: 37-27. Na een half uur spelen konden de Belgen nog mee (17-16). Bij LIONS viel Joao Jacob Ramos met tien treffers sterk in. De Portugees gaf de Zuid-Limburgers na rust het benodigde zetje.

Ephrahim Jerry
Onder meer door negen doelpunten van international Ephrahim Jerry en goed keeperswerk van Thijs van Leeuwen wist Sporting Pelt in eigen huis Visé met 24-20 te kloppen. Door het resultaat zijn ook de rood-witten nog in de race voor de Final4. De top-4 speelt in maart om de BENE-Leaguetitel.