Bondscoach Mayonnade op cover Handbal Inside Magazine

0

Bondscoach Manu Mayonnade staat op de voorkant van de tiende uitgave van Handbal Inside Magazine. In het blad is de Fransman eerlijk over de toekomst van de Oranjedames.

“Ik kijk heel veel video’s. Van alle competities waar Nederlanders actief zijn. Er is een lijst met de vijf beste speelsters per positie uit Nederland. Zo’n vijfenveertig namen in totaal. Ik weet heel goed wat er rondloopt. Tijdens interlandperiodes probeer ik, samen met mijn staf, een zo goed mogelijkheid beeld te schetsen van de smaakjes. Om zo voor het WK in Japan het allerbeste team te formeren”, vertelt Mayonnade in het magazine.

“Ik ben een coach met een open mind. Ik houd ervan te discussiëren met mijn spelers. Dat werkt bij Metz Handball goed voor me. Ook probeer ik dat bij Oranje. Tijdens de zomer stuur ik ze geregeld een berichtje”, verklapt Mayonnade. “Ik hoor graag wat ze van hun vorm of het spel bij de nationale ploeg vinden. Als een bepaald concept voor ze werkt bij de club, kan ik dat ook gebruiken bij het Nederlands team. Waarom niet?”

Onderwerpen
Ook Sanne van Olphen, Robin Schoenaker, Rolf Schulte van VZV en Annick Lipman schitteren in de tiende editie van het blad. Columnist en international Bobby Schagen keert terug me ‘Liefs uit Lemgo’.

Het Handbal Inside Magazine komt eind augustus uit. Het blad valt bij de bijna duizend abonnees op de mat. Benieuwd hoe je, je kunt abonneren op het enige handbalblad van het land? Klik hier!

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here