Deense topclubs jagen op Groot

0
Nycke Groot Handbal

De kans is groot dat Nycke Groot (30) volgend seizoen in de Deense HTH Go Ligaen te bewonderen is. Dat weten goed ingelichte bronnen te vertellen aan TV2 uit Denemarken. 

Volgens het tv-station zijn Team Esbjerg, København Håndbold en Odense HC in de race Groot te strikken. Waarbij laatstgenoemde club, waar landgenoot Tess Wester onder contract staat, volgens verschillende tipgevers al een gesprek heeft gevoerd met de oud-international. Odense HC staat op dit moment ongeslagen bovenaan de Deense eredivisie.

Haar huidige club Györ maakte vanmiddag bekend dat Groot haar aflopende contract in Hongarije niet verlengd. De blondine laat in een persbericht weten op zoek te zijn naar nieuwe energie. In januari maakte ze wereldkundig niet meer in actie te willen komen voor Oranje.

FC Midtjylland
Voordat Groot in 2015 aansloot bij Györ was ze lang actief in Denemarken. Van 2006 tot en met haar overstap naar Hongarije speelde ze voor achtereenvolgens TTH Holstebro en FC Midtjylland. Met laatstgenoemde club werd ze meermaals landskampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here