Gezocht: bondscoach

0

Gezocht: bondscoach. Een bekende naam of een buitenlandse verrassing? Wij zetten een aantal binnenlandse opties op een rijtje.

Peter Portengen
De Amsterdamse oefenmeester stopt na dit seizoen bij de heren van Volendam. Portengen kent de selectie en weet wat er gevraagd wordt op een eindtoernooi. Vormde al eens een gouden duo met Henk Groener. Kan en wil hij het nu alleen?

Monique Tijsterman
Ervaren trainster, is als kersverse bondscoach van Jong Oranje bekend met jonge speelsters. Heeft haar aflopende contract bij Dalfsen nog niet verlengd en kent het merendeel van de selectie nog van de HandbalAcademie. Kan ze het ook op het hoogste podium?

Robert Nijdam
Werkte evenals Tijsterman lang op de HandbalAcademie. Maakt op dit moment bij Leverkusen indruk in de Bundesliga. Kent de bond en gaf onlangs aan graag bondscoach te willen worden, maar wil het NHV dat ook?

Bert Bouwer
Staat te boek als de grondlegger van de Meiden met een Missie. Weet hoe het is om als bondscoach op een eindtoernooi te staan. Doet het uitstekend bij de heren van Aalsmeer, maar zou het nog kriebelen?

Buitenlandse verrassing
Misschien wel de meest reëele optie. Technisch directeur Paul van Gestel heeft vertelt ‘te praten met zaakwaarnemers’. Dat klinkt naar een buitenlandse verrassing. Kwam eerder met de IJslander Erlingur Richardsson op de proppen als bondscoach van de Oranjemannen. To be continued!

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here