LIONS sterker dan Aalsmeer, Volendam grijpt strohalm

0

LIONS blijft titelhouder Achilles Bocholt in de BENE-League volgen op twee punten. De Zuid-Limburgers waren in Noord-Holland te sterk voor landskampioen Aalsmeer: 26-30.

Voor de pauze maakte LIONS korte metten met de thuisploeg. De 10-20 ruststand kwam in de tweede helft niet meer in gevaar. Jasper Adams, met zes goals, en doelman Luuk Hoiting waren belangrijk voor LIONS.

Volendam heeft optimaal gebruik gemaakt van de struikelpartij van Aalsmeer. De oranjehemden stuntten in België tegen Tongeren (27-28). Zo verkleint Volendam het gat met de streekgenoot, met nog zeven duels te gaan, tot vijf punten.

Punt
De vier beste Nederlandse club uit de BENE-League gaan in de lente strijden om het kampioenschap. Hurry-Up blijft door een punt (29-29) tegen Visé de derde club uit eigen land. René Jaspers, Tiago Azenha en Ronald Suelmann waren belangrijk voor de Zwartemeerders.

Langste eind
Bevo pikte twee punten op in Hasselt. Na een aantrekkelijk duel, waarbij beide ploegen elkaar weinig ruimte gaven, trokken de Panningers aan het langste eind: 27-29 (15-15). Niek Jordens en Dario Polman scoorden ieder zeven keer.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here