Postel per direct naar tweede Bundesliga

0

Duncan Postel heeft zijn gewenste transfer naar het buitenland te pakken. De cirkelspeler van Kras/Volendam maakt per direct de overstap naar Wilhelmshavener HV, de huidige nummer vijftien van de tweede Bundesliga.

Advertentie

De jeugdinternational heeft altijd al de wens gehad om zich als handballer in het buitenland te ontwikkelen. Zo draaide Postel eens een training mee bij FC Barcelona Handbol. Nu die mogelijkheid zich voordoet voor de cirkelloper gunt de club uit het vissersdorp hem de mogelijkheid om zijn vleugels uit te slaan.

“Ik gun Duncan alle geluk op zijn verdere weg”

Gevraagd naar de reactie van trainer Piotr Konitz antwoordde hij dat ieder afscheid pijn doet. “Maar voor Duncan zelf lijkt het me een fraaie mogelijkheid om zijn blikveld te verruimen. Ik gun Duncan alle geluk op zijn verdere weg en in zijn verdere ontwikkeling als handballer. Van Volendam vind ik het een mooi gebaar dat ze hem de kans geven om zich in het buitenland te ontwikkelen.”

Kay Smits
In Noord-Holland moest Postel de concurrentie aangaan met ervaren lijnspelers Léon van Schie en de teruggekeerde Tom Schilder. Bij het Duitse Wilhelmshavener HV wordt Postel ploeggenoot van Kay Smits. De jonge Limburger maakte deze zomer de overstap van landskampioen OCI-Lions.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER